Alla inlägg under mars 2012

Av Natalija Kuzmanovic - 12 mars 2012 23:43

Har egentligen ingen ork att blogga idag men skriver lite av vad som har hänt idag för e skit trött. Hade skola som vanligt, hörde inte klockan så missade bara första lektionen men dom kollade på film så de va inge speciellt. Vi fortsatte att kolla på film på SO-n oxo och den va riktigt braa kan ja säga! Fick tårar hela tiden. Den heter "Hotel Rwanda". Om ni inte sett den, kolla på den! Efter de hade ba chill dag i skolan. Efter skolan taggade jag, Andrea och Jacqueline till Farsta C. Jag köpte 2 leggings. Ett par vanliga och ett par lack leggings. Efter de taggade vi till Farsta Strand och chillade utanför Andrea's port eftersom de va skönt väder. Missade tyvärr dansen för att ja inte skulle hinna tillbaka. Men de gör inget. När vi åkte till Älvsjö sen, jag och Jacqueline så tog hon bussen och jag mötte Zeinab och va med henne en stund sen taggade jag hem. Ända sen dess har bara legat i sängen, duschat och plattat klart håret. E jävligt trött och har fett mkt den här veckan så ska lägga mej direkt så ja har mycket energi imoron för då blire mycket pluggande för att ja inte gjort något idag. Sen har jag träning imoron oxo så de kommer att bli en lång dag.

Godnatt!

   

Av Natalija Kuzmanovic - 11 mars 2012 19:35

Jag e såååå tröööött. Vilken lång dag de har varit, e helt död. Igår efter de förra inlägget så bestämde jag och Andrea att ja ska sova hos henne så jag fixade mej snabbt och tog allt jag behövde till turneringen och åkte sen tillbaka till Farsta Strand. Vi träffade direkt 2 personer och chillade en kort stund sen tagga vi hem till henne och vi hjälpte hela kvällen hennes mamma med en grej. Jag somnade runt 3 typ på natten och Andrea efter mej tror jag för hon snackade i telefon med en viss person ;) Vi vaknade runt 07:45. Vi åt frukost och allt sen tog vi pendeln mot Älvsjö och bytte sedan mot Södertälje hamn och gick av vid Östertälje. Vi mötte upp Jelena, Nevena och våran tränare Parastoo i den pendeln. Vi hade turnering bredvid Brunnsängs Centrum. Så de tog typ 1 timma att åka dit. Skiit lång dag iallafall. Vi vann alla matcher som va kul. E as trött har ont i magen.

Lägger upp några bilder ba från idag på hela laget resten lägger jag upp senare elr imoron.
Alla 4 juggar sitter ner haha. Jag i mitten åt vänster sida.


 
När vi halvsov nyss i tåget
     


Av Natalija Kuzmanovic - 10 mars 2012 19:24

Shooo hur mår alla? Jag mår bra iallafall. Vaknade 10 idag och snackade i telefon hela morgonen. Sen ja pallade inte blogga för fixade mej och taggade fort till Farsta strand men mötte först Zeinab i Älvsjö. Sen där vid tuben mötte vi Andrea och taggade till Farsta C för hon skulle köpa leggings och tejp till knäna. Sen tagga vi tillbaka till Farsta Strand och körde volleyboll bakom Andrea's lägenhet. Vi lyssnade på musik och chillade bara. De va skönt väder idag. Fast sen när vi kom till Älvsjö regnade det. Va där en stund sedan med Zeinab och taggade sen hem. Ska äta nu och se klart på filmen "Friday" för kollade inte klart igår eftersom jag hade somnat. Bloggar mer sen. Har turnering oxo imorn så ska försöka vakna tidigare då.

   

Av Natalija Kuzmanovic - 10 mars 2012 01:38

Ska se på film nu -

   

Av Natalija Kuzmanovic - 9 mars 2012 23:11

Shoo kom hem precis. Vi chillade ba i gården, dansade lite i salen och tråkade.

Vi tog lite kort, lägger upp dom sen. Ska kolla på 10 episoden nuuuu !!! :D

   

Av Natalija Kuzmanovic - 9 mars 2012 19:58

Ska till Älvsjö nu och möta Zeinab & Andrea. Vi ska chilla i gården. Skriver när ja kommit hem.

Peace# 

Av Natalija Kuzmanovic - 9 mars 2012 19:22

"Sluta va så hård mot dig själv och sluta klaga på hur du ser ut och börja älska dig själv för att du är unik precis som alla andra just för att du är du och ingen annan..."


   

 


Natalija Kuzmanovic
16 år, Stockholm
11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste

Kategorier

Arkiv

Länkar

Translate

Follow me on




Mina Videos






Ovido - Quiz & Flashcards