Alla inlägg den 22 januari 2012

Av Natalija Kuzmanovic - 22 januari 2012 23:09

Ja kände att ja började få ont i magen nyss och märkte nu att ja har fått min fucking mens. Hatar de. Pallar inte ens gå ut då -.- Knappast göra något annat, och hela veckan har ja skola, träningar och allt möjligt.

Av Natalija Kuzmanovic - 22 januari 2012 21:13

Dom har tunga låtar + dom är hur snygga som helst -

Av Natalija Kuzmanovic - 22 januari 2012 20:07

Hur mycket ja än försöker att inte tänka på en sak så går det inte. Vill inte va deprimerad eller ledsen, försöker hela tiden va glad, tänka på andra saker, vara med familjen, prata med andra roliga människor som gör mej glad och bara lyssna på Hype musik istället för deppig. Men ingenting hjälper. De e till och med värre än när en kille sårar än. Och ja vet hur det e för har blivit sårad många gånger. Att förlora vänner e sååå mycket värre så att de inte går beskriva. Vänskapen vi hade va en totalt annan sak än vad flesta har, de vet jag... Känner mej fett nere. Hur mycket ja än försöker glömma så funkar ingenting. 
Känns som att ja tappat tron på att bra vänner finns i världen. Låter säkert riktigt mobbad men så känner jag just nu. Pga de har ja svårt med annat oxo. Har tappat lust för allt bara för att ja e ledsen inombords. Har inte lust att träffa någon. Vill bara sitta hemma och göra ingenting. Och de kan göra så att ja förstör andra saker som ja inte vill förstöra. Just nu vill bara fokusera på skolan och mina betyg. De e viktigast för mej just nu ! Har endå inte direkt så bra vänner runt omkring mej som ja e direkt "nära" med om man ska säga så. Så vrf slösa tid på andra onödiga människor som ja gjorde förut.
Luffade ute istället för att va hemma och plugga. Vilken idiot man va förut. Och nu så har
den vännen vänt ryggen på den, fast man missade plugg för den personen, gjorde allt för den personen. Känns som att ens "gamla" bästavän totalt skiter i att man har bråkat och inte har kontakt längre. Som att hon inte bryr sej. Och de sårar mej verkligen djuupt kan ja säga. Va liksom tvungen att skriva av mej lite.
Orkar inte hålla de inom mej. Så därför skriver ja de på bloggen. Även om ja berättar för andra vänner som ja inte e så nära med, känner ja att dom liksom inte bryr sej fast flesta säger "ja finns här" egentligen vet jag att flesta bara säger de, dom MENAR de inte. Så varför ens berätta för dom...

Av Natalija Kuzmanovic - 22 januari 2012 19:45

Ja sitter nu och läser på hemsidor om mer information om Sam beteende osv. Vill veta så mycket som möjligt för snart ska man välja. Såhär står det på en sida - 

     

 


Natalija Kuzmanovic
16 år, Stockholm
11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste

Kategorier

Arkiv

Länkar

Translate

Follow me on




Mina Videos






Ovido - Quiz & Flashcards